Jobba hos oss

Source Food Production arbetar med hela värdekedjan från idé till färdig konsumentprodukt. Vi har frekvent behov av extra personal under våra produktionstoppar. Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in din intresseansökan och bifoga gärna ditt CV till [email protected]

Vi lovar att besvara alla inkomna ansökningar.

För närvarande söker vi en Ekonomichef

Lediga jobb Ekonomichef

Source Food production söker Ekonomichef

Source Food production är ett familjeägt livsmedelsföretag vars affärsidé är att bistå våra kunder, som huvudsakligen finns på den nordiska marknaden, med kompetens inom utveckling, industrialisering och produktion av olika typer av livsmedel. Vi jobbar främst med kunder som har egna varumärken, produktidéer och säljkanaler men behöver hjälp med utveckling, sourcing och tillverkning. Företaget, som finns i Sjöbo, startade 2003 och idag är vi ca 30 anställda och omsättningen senaste räkenskapsåret uppgick till knappt 80 MSEK.

 

Om tjänsten
Som Ekonomiansvarig på Source Food production kommer du att vara ansvarig för den ekonomiska redovisningen i bolaget, bokslut, lön och administrativa personalfrågor. Du kommer att rapportera till bolagets VD.

Exempel på uppgifter är:

  • löpande redovisning och rapportering
  • skatte- och inkomstdeklarationer
  • bokslut och årsredovisning
  • kontinuerligt anpassa och utveckla system och rutiner
  • kontakt med myndigheter, bank och revisorer
  • löneadministration
  • personalfrågor (avtal, regler)

 

Till din hjälp finns även en ekonomiassistent som i nuläget bl.a. hanterar kund och leverantörsfakturor samt intrastatrapportering.

 

Erfarenhet
Vi ser att du minst har 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt erfarenhet inom löneadministration och känner dig trygg i din yrkesroll. Har du dessutom även erfarenhet av personalarbete är det meriterande.

 

Du har en ekonomiutbildning på högskolenivå i grunden.


Personliga kvalifikationer
Då vi är en mindre organisation är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt med ett stort eget personligt ansvarstagande. Du har ett ödmjukt tillvägagångssätt och ser nyttan med att alla hjälps åt och ibland är beredda att stötta upp utanför sina normala arbetsuppgifter.

 

Arbetstid
Heltid eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi tar emot ansökan via e-post, [email protected].

 

För övrig information besök www.sourcefood.se.

 

Kontaktperson

Göran Fröjd, VD, 0416-288 51.

Kontakta oss

Växel: 0416-511710

Adress: Hammargränd 2E, 275 39 Sjöbo