Legotillverkning livsmedel

Source Foodproduction AB är en flexibel livsmedelsproducent med ett stort utbud av tjänster inom legotillverkning av livsmedel. Vi erbjuder nya som etablerade företag att utveckla och producera sina produkter under egna varumärken.

Produktuveckling

I vår anläggning kan vi blanda och förpacka flytande som torra produkter/blandningar. Vår PU avdelning hjälper till med både receptoptimering och framtagning av nya recept. Vi har ett stort utbud av förpackningslösningar.

Source Foodproduction grundades 2003 och ligger i Sjöbo.

Legotillverkning kalla såser och livsmedel

Legotillverkning av kalla såser

Legotillverkning av sås, specifikt kalla såser är en av våra specialiteter. Vi har lång erfarenhet av legotillverking av kalla såser och producerat ett stort antal olika recept. Här arbetar vi alltid hårt för att ge dig det allra bästa inom kvalitet och service.

Det är därför vi är glada över att fått möjligheten till att samarbeta med en mängd både etablerade och nya företag inom produktutveckling och producering. Det betyder att vi lärt oss massvis genom åren och kan erbjuda mycket möjligheter inom legotillverkning av sås.

Legotillverkning kalla såser

Legotillverkning majonnäs – Populära såser

Inom livsmedelproduktion finns det några sanningar. En av dem är att majonnäs är mycket efterfrågad. Denna populära kalla sås är en nyckelingrediens i tusentals recept, från klassiska smörgåsar till sallader och basen i många såser. Så det är ingen överraskning att vi har en stor legotillverkning av majonnäs. 

Legotillverkning majonnäs

Legotillverkare sökes?

Om legotillverkare sökes så hjälper Source Foodproduction AB dig hela vägen med produktion och förpackning. Sedan 2003 har vi hjälpt företag med legotillverkning. Vi har även ett brett portfolio av samarbeten och företag som tillverkar sina produkter genom oss.

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du väljer en legotillverkare, såsom kostnad, produktionskapacitet och livsmedelssäkerhet. Om du letar efter en legotillverkare av livsmedel med lång erfarenhet, då har du kommit rätt!

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Du har idéen, vi hjälper dig att utveckla det till en färdig produkt

Kontakta oss

Växel: 0416-511710

Adress: Hammargränd 2E, 275 39 Sjöbo

E-post: info@sourcefood.se